Goedman ♥ Heden

Levens verrijken en mensen inspireren. Dat is wat Heden al 46 jaar doet. Door originele kunstwerken te verhuren of te verkopen. Door mooie exposities te organiseren. En door multimediale events en pop-ups op de wereld los te laten. Kijken, kopen of huren; bij Heden komen kunstliefhebbers thuis. Net als kunstenaars, want Heden bouwt niet alleen aan een unieke collectie, maar stimuleert ook jong talent, bijvoorbeeld met de Heden Startprijs.

Bewijs van wederzijdse kunstliefde
Omdat lijstenmakerij Goedman van kunst houdt, houden we ook van Heden. Die liefde blijkt wederzijds. Het bewijs? Deze herfst zie je in onze lijstenmakerij een dwarsdoorsnede van 46 jaar Heden. Eerbiedig afstand houden mag. Maar het is veel leuker om het vintage laddertje te gebruiken om dichterbij je favoriete werkje te komen. Er is geen drempel! Ook niet als het op kopen aankomt, want je neemt wat je mooi vindt keurig ingelijst mee.

Kunst kust lijst
Over lijsten gesproken: ieder kunstwerk verdient het geconserveerd te worden. In een lijst die het karakter van het kunstwerk onderstreept. Dat is ook waarom Goedman en Heden elkaar al jaren weten te vinden. Mooie kunst in een mooie, conserverende lijst: een match made in heaven!

Check de websites!
Meer Heden? Stap het Heden binnen en hou onze site goed in de gaten, want eind dit jaar organiseren Heden en Goedman een lezing over het conserveren van kunstwerken op papier en fotografie. Interessant voor iedereen (ook bedrijven!) die vindt dat wat mooi is, mooi moet blijven!

4

2

3

5